Alueleiri Uumajassa 5.-7.5.2017

Uumajan leiri pikku hiljaa hahmottua ja tämä alkaa olla nyt viimeisiä kuulutuksia reissuun haluaville.
Laiva lähtee Vaasasta perjantaina 5.5. klo 9.00 kohti Uumajaa. Laivamatka kestää 4 h, jonka aikana järjestetään teoriakoulutusta. Aiheina ainakin liikunta ja ravinto, sääntö- ja ajotapakertaus sekä kilpailuun valmistautuminen. Laiva on Uumajassa 13.30, josta siirrytään radalle ja laitetaan kalusto valmiiksi. Käydään kävellen tutustumassa rataan ja siinä samalla käydään läpi ajotekniikkaa. Jos ehditään niin kuskit voivat käydä ajamassakin. Lauantai on varattu kokonaan ajoharjoittelulle. Laiva lähtee Uumajasta sunnuntaina klo 13.00 kohti Vaasaa.
AKK:n Pohjanmaan aluevaltuusto tukee leiriä ja osallistuu kuljettajan, yhden huoltajan ja kuljetuskaluston matkakustannuksiin ainakin laivamatkan osalta. Majoituskustannukset jäävät osallistujien itsensä hoidettavaksi. Ratamaksuille on saatu sponsori, joten niitä ei tule osallistujien maksettavaksi. Laivalla on tarkoitus järjestää ruokailu ja myös siihen mahdollisesti saadaan tukea. Nämä selviävät tarkemmin vasta sitten, kun tiedetään kuinka paljon väkeä on lähdössä.

Ilmoittautuminen sähköpostiin mikany2(at)hotmail.com viimeistään maanantaina 10.4., jonka jälkeen kyselen ilmoittautuneilta tiedot kuljetuskalustosta laivamatkaa varten.

Lisätietoja: Mika Nykänen O44-328 O388 ja Sami Syväoja O4O-55O 6862