Kartingin tekniikkakoulutusta

Porissa järjestetään kartingin tekniikkakoulutus 17.-18.2.2018. Asiasta löytyy enemmän infoa AKK:n sivuilta. Ehdottomasti kannattaa hakeutua tuohon koulutukseen ja käydä molemmat päivät niin sitten voi hakea päätoimitsijalisenssiä.

Mutta tarjolle voisi tulla toinenkin vaihtoehto… Aluevaltuusto ehdotti tekniikan koulutuksen järjestämistä meidän alueelle ja tiedustelin asiaa Syysmäen Raunolta. Rauno olisi valmis tulemaan meidän alueelle pitämään kartingin tekniikan yhden päivän koulutuksen, joka pitäisi sisällään teoriaa ja sen jälkeen jokainen pääsisi/joutuisi mittaamaan moottoreita. Tämän yhden päivän koulutuksen jälkeen olisi mahdollista anoa tekniikan peruslisenssiä, jonka hankkiminen olisi tietysti suotavaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sitten pitäisi joka kisassa meidän alueella olla aina katsastamassa. Mutta ihan sitäkin silmällä pitäen, että Härmään on anottu vuodelle 2019 kartingin EM- tai MM-kilpailua niin olisi hyvä, jos meidän alueella olisi jo useampia peruslisenssin omaavia henkilöitä.

Olisiko tällaiselle kiinnostusta? Koulutuksen ajankohta olisi joskus Porin koulutuksen jälkeen.

Jos asia kiinnostaa niin laita viestiä osoitteeseen mikany2(at)hotmail.com tai käy kommentoimassa Facebookissa Pohjanmaa Karting-ryhmässä.

Mika Nykänen