Kevätleiriä Uumajaan

Talven mittaan on ollut puhetta kevätleirin järjestämisestä Uumajassa… Sen verran on tehty alustavia selvittelyjä, että Uumajassa meidän kuskit otettaisiin mielellään vastaan ja paikalliset kuskit haluaisivat ajaa meidän kuskien kanssa. Jotta asiassa päästäisiin hieman eteenpäin ja voitaisiin tehdä jonkinlaisia laskelmia kustannuksista niin nyt tarvittaisiin tietoa lähtijöistä. Tämä on siis erittäin ALUSTAVA kysely, ketä/ketkä olisi lähdössä ja millaisella kalustolla? Leiri olisi tarkoitettu sellaisille kuskeille, joilla on jo kilpailukokemusta. Uusille kuljettajille ja vähemmän ajaneille olisi tarkoitus pitää leiri erikseen omalla alueella, tämä tiedoksi…

Kun saadaan määriä selville niin sen jälkeen voidaan olla taas yhteydessä Uumajan suuntaan ja selvitellä tarkemmin mm. majoitus- ja ruokailupuolta. Käsittääkseni radallakin on mahdollista yöpyä omissa autoissa.

Ajankohtakaan ei ole vielä selvillä mutta se ajoittunee jonnekin huhti-toukokuun vaihteeseen. Kaikki kustannukset eivät kaatuisi osallistujien niskaan vaan tähän voitaisiin hakea tukirahaa.

Alustavaa ilmoitusta osoitteeseen mikany2(at)hotmail.com tai Facebookkiin Pohjanmaa Karting-ryhmään, josta löytyy aiheeseen liittyvä postaus.

Lisätietoja: Mika Nykänen O44-328 O388 ja Sami Syväoja O4O-55O 6862

Uumajan radasta löytyy infoa osoitteesta http://www.umeaak.se/-KARTING-