Suunnittelupalaverin satoa…

Väkeä ei ollu liiaksi asti mutta jotain saatiin aikaiseksi kautta 2017 ajatellen.

Pohjanmaa Cupin kilpailut ajetaan tiistai-iltaisin, poislukien Härmän kilpailu syyskuussa, joka ajetaan sunnuntaina. Härmän kilpailun päivämäärä selviää myöhemmin. Alustava kalenteri on siis:

23.5. Kauhajoki

13.6. Lapua

11.7. Vaasa

1.8. Töysä

?.9. Härmä

Päädyttiin myös rajoittamaan cupissa käytettävien renkaiden määrää. Cadet-luokassa saa käyttää kesän aikana yhtä kuivan kelin rengassarjaa ja muissa luokissa kahta. Rajoitus ei koske saderenkaita. Ajettavat luokat ovat cadet, micro, raket jun/yl, kf6 jun/yl. Ajamalla kilpailut arki-iltoina ja rengasrajoituksilla pyritään pitämään kustannukset matalampina ja muutenkin madaltaa kynnystä tulla kilpailemaan. Samalla myös SJM-sarjaa ajaville tulee mahdolliseksi käydä ajamassa myös oman alueen kilpailuja.

Iltakisoille saatiin alustavat päivämäärät ja paikat. Ne löytyy mm. tästä.

Aluemestaruuskisat järjestetään Vaasassa. Päivämäärä ei ollut vielä tiedossa. Aluemestaruuskisa ei kuulu Pohjanmaa Cupiin. Eli ei lasketa pisteitä eikä rengasrajoitus koske sitä.

Kevätleiri olisi tarkoitus pitää 30.4., paikkana ehkä Seinäjoki?

AKK:lla olisi rahaa varattuna Pohjanmaan alueelle karting-valmennukseen ja toimintaan 2000 euroa. Yhtenä vaihtoehtona yhteistyö Uumajan suuntaan ja järjestää leiriä tai kilpailua siellä ja käyttää rahaa siihen. Selvitellään mahdollisuuksia ja halukkuutta tällaiseen.