Uumajan leiri

Uumajan leiriä on saatu selviteltyä vähän eteenpäin (siitä kiitos Janne Hautamäelle) ja 5.-7.5. olisi ajankohta. Laiva-aikatauluista johtuen matkaan pitäisi lähteä perjantaina, laiva lähtee Vaasasta klo 9 ja on Uumajassa klo 12.30. Ohjelmia ei ole vielä mietitty mutta laivamatkan aikana voitaisiin pitää teoriakoulutusta niin menisi sekin aika talteen. Uumajassa radalla voitaisiin vielä tarvittaessa jatkaa teoriaa ja toki radallekin pitäisi päästä jo perjantaina ottamaan tuntumaa. Lauantai olisi sitten ratapainotteinen. Sunnuntaina laiva lähtee Uumajasta klo 13, joten silloin ei oikein enää ehdi ajaa. Satamasta radalle on noin 15 km.

Ratamaksuihin on ilmeisestikin saatu sponsori (tästäkin kiitos Jannelle), joten niistä ei tulisi kustannuksia. Varikolla toimii jonkinlainen kioski tai kahvio, josta voi ostaa pientä purtavaa ja radalta noin 5 km päässä on ostoskeskus, josta löytyy ruokapaikkoja. Rata-alueella voi yöpyä omissa vaunuissa ja autoissa; sähkö on vielä selvityksen alla. Myös leirintäalueita löytyy sekä tietysti hotelleja.

Seuraavaksi aletaan selvitellä laivamatkojen hintoja ja sitä varten pitäisi taas selville lähtijämääriä. Nyt kun aikataulukin alkaa selkiytyä niin ilmoitelkaa ketkä olisi lähdössä ja kuinka aiotte majoittua; tämä on edelleen vielä alustava ilmoitus. Samalla voisi ilmoittaa millaisella kuljetuskalustolla on lähdössä (korkeus yli vai alle 2,5 m ja ajoneuvon/yhdistelmän pituus). Nämä kun saadaan selville niin aletaan kysellä laivayhtiöstä tarjousta…

Ilmoittele osoitteeseen mikany2(at)hotmail.com.

Mika Nykänen